BRIO lämpöpussit – monta lämmintä vaihtoehtoa!

Lämpöpussi BRIO Basic 2012

Lämpöpussi BRIO Basic

Lämpöpussi BRIO Basic on luotettavan lämmin ja reilun kokoinenpuuvillavuorinen pussi. Lämpöpussi BRIO Basicin pintamateriaali on tuulta ja kosteutta kestävää ja lämpöpussin täytteenä on hyvin lämpöä eristävä kuitu. Lämpöpussi BRIO Basicissa on  yläosassa supistusnyöri ja lisäsuojaksi kääntyvä taiteosa, lisäksi lämpöpussin päällysosa voidaan irroittaa vetoketjulla.

Lämpöpussi BRIO Basic pysyy tukevasti paikallaan takana olevan liukuesteen ansiosta ja siinä on myös reiät turvavaljaille. Lämpöpussi BRIO Basic on 98cm pitkä ja soveltuu kaikkiin BRIO vaunuihin. Lämpöpussi BRIO Basic on konepestävä. Saatavana uusia värejä vuodelle 2012!

Lämpöpussi BRIO Fleece 2012

Lämpöpussi BRIO Fleece

Lämpöpussi BRIO Fleece – pehmeyttä ja lämpöä! Lämpöpussi BRIOFleece on kevyempi vaihtoehto BRIO Basic lämpöpussille, mutta kuitenkin riittävän lämmin ympärivuotiseen käyttöön.

Lämpöpussi BRIO Fleecessä on kaksinkertainen hengittävä fleece, joka päästää kosteuden ulos sekä reiät turvavaljaalle. Lämpöpussi BRIO Fleece on 98 cm pitkä ja sopii kaikkiin BRIO vaunuihin. Lämpöpussi on konepestävä. Saatavilla uusia värejä vuodelle 2012!

Lämpöpussi BRIO Shiny 2012

Lämpöpussi BRIO Shiny

Lämpöpussi BRIO Shiny – tee rattaasi säihkyväksi! Lämpöpussi BRIOShiny on upean kiiltävä pussi, joka on valmistettu vettähylkivästä materiaalista. Lämpöpussi BRIO Shinyn sisällä on pehmeä microfleecevuori.

Lämpöpussi BRIO Shiny pysyy tukevasti paikallaan takana olevan liukuesteen ansiosta ja siinä on myös reiät turvavaljaille. Lämpöpussi BRIO Shiny on 98cm pitkä ja soveltuu kaikkiin BRIO vaunuihin. Lämpöpussi on konepestävä. Saatavilla uusia värejä vuodelle 2012!

BRIO lämpöpussit löydät täältä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *