Tuplarattaat Carena Double Swing 2012

Tuplarattaat Carena Double SwingTuplarattaat Carena Double Swing – näppärät, tilavat ja käytännölliset rattaat eri ikäisille sisaruksille! Erikseen ja portaattomasti säätyvien selkänojien ansiosta kummallekin lapselle on helppo löytää oma sopiva matkustusasento. Carena Double Swing tuplarattaiden selkänojan saa laskettua lähes täysin makuuasentoon, mutta vastasyntyneelle suositellaan käytetettäväksi lisävarusteena saatavaa vaunukoppaa.

Tuplarattaat Carena Double Swing vaunukoppa kinnitetään runkoon ja sen puoli on vapasti valittavissa. Erillisen vaunukopan ansiosta vaunukopassa matkustavan lapsen kasvot ovat työntäjään päin ja ratasosassa matkustavan lapsen kasvot menosuuntaan päin. Näin kummallakin lapsella on oma tilansa ja rauhansa matkustaa. Kiinteä ja tukeva jalkatuki soveltuu käytettäväksi isommallekkin lapselle. Irrotettavat ja vankat turvakaaret lisäävät sekä matkustusturvallisuutta että -mukavuutta.

Tuplarattaat Carena Double Swing vaunuun voi ostaa lisävarusteena yhden tai kaksi vaunukoppaa.

Tuplarattaat Carena Double Swing – ominaisuuksia:

  • Ratasosa: Erikseen portattomasti säätyvät selkänojat. Kiinteä ja tukeva jalkatuki. Irroitettavat ja vankat turvakaaret.
  • Vaunukoppa: Lisävaruste. Kiinnitetään runkoon rataskankaiden tilalle. Vaunukopan puoli on vapaasti valittavissa. Sisusta on hengittävää puuvillaa. Vaunukoppaan kuuluu myös reilun kokoinen kuomu sekä tuulisuoja, jotka suojaavat pienokaistasi niin tuulelta kuin sateelta.Vaunukopan käydessä pieneksi, vaihdat sen tilalle kätevästi rataskankaat ja voilá, käytössäsi ovat upeat tuplarattaat!
  • Kuomu: Erikseen säätyvät, reilun kokoiset kuomut suojaavat lapsiasi niin auringon paisteelta, kun tuulelta ja sateeltakin.
  • Runko: Runko kevyttä alumiinia. Helppo kasata joko vaunukoppa kiinnitettynä tai irrotettuna. Puhkeamttomat ilmakumipyörät toimivat pikalukituksella. 360° kääntyvien ja lukittuvien etupyörien ansiosta Carena Double Swingin kanssa liikkumminen onnistuu näppärästi niin ahtaammissa tiloissa kuin epätasaisessa maastossakin.
  • Tekstiilit: Carena Double Swingin laadukkaat, kulutusta kestävät ja pestävät ratastekstiilit ovat helposti irrotettavissa rungosta.

Tuplarattaat Carena Double Swing -tekniset tiedot:

  • Vaunun mitat: 113 x 76 x 110 cm
  • Runko kokoontaitettuna: 94 x 79 x 43 cm
  • Rungon paino: 17 kg
  • Työntöaisan korkeus: 110 cm
  • Soveltuvuus: 0 kk – 9 kg (vaunukoppa) / 6 kk – 15 kg (ratasosa)

Carena Double Swing tuplarattaat – katso lisää täältä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *