Matkarattaat esittelyssä: BRIO Race, Spin ja Pony

BRIOn kolme kovaa Race, Spin ja Pony ovat rattaiden eliittiä. BRIO rattaat kestävät vuodesta toiseen ja niiden iloisen värikkäär kuosit miellyttävät vaativammankin vanhemman silmää. Myöskään suunnittelussa ei ole tingitty rattaissa matkustavan lapsen mukavuudesta ja turvavallisuudesta. Seuraavassa lyhyt esittely kustakin rattaasta.

BRIO Race kuomurattaatMatkarattaat BRIO Race

BRIO Race kuomurattaat – helppokäyttöiset ja virtaviivaiset kuomurattaat vauhdikkaalle ja sporttiselle perheelle! Näissä BRIO Race kuomurattaissa yhdistyy moderni muotoilu ja lukuisat toiminnot, mutta kaikki kuitenkin mahdollisimman pienessä koossa. BRIO Race rattaissa on runsas lepotila, suuri kuomu ja säädettävä työntöasia sekä tilava tavarakori. BRIO Race kuomurattaisiin  on vuodelle 2011 lisätty paljon uusi ominaisuuksia, kuten parannettu makuuasento, tilavampi tavarakori, suurempi kuomu ja mukava pääpehmuste.
 
Matkarattaat BRIO Spin

BRIO Spin kuomurattaat

 

BRIO Spin kuomurattaat – viime vuoden suosikkiuutuus on nyt entistäkin parempi! BRIO Spin kuomurattaat ovat yksinkertaiset ja fiksut rattaat monipuolisilla säädöillä. Kuomu suojaa tehokkaasti ja pysyy paikoillaan rajummassakin säässä kiristimien avulla. Vuoden 2011 uutuuksina ovat muun muassa parempi makuuasento, suurempi tavarakori ja loistava työntömukavuus. Lisäksi valittavanasi on uusia, upeita värejä!


Matkarattaat BRIO Pony

BRIO Pony avorattaat

BRIO Pony rattaat kestävät kulutusta! BRIO Pony rattaat ovat klassikko, joka kestää säässä kuin säässä lapselta lapselle. BRIO Pony rattaiden yksinkertainen rakenne, keveys, helppo käsiteltävyys ja kasausmekanismi tekevät niistä myös pidettyä matkaseuraa. BRIO Pony rattaista on saatavilla useita herkullisia värivaihtoehtoja ja paljon lisävarusteita!

Katso BRIO rattaista lisää täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *