Gesslein Vision M3 yhdistelmävaunut

 

Gesslein Vision M3 yhditelmävaunutGesslein Vision M3 – ajonautintoa kaikilla alustoilla! Gesslein Vision M3 yhdistelmävaunut ovat kolmipyöräiset, pehmeästi kulkevat vaunut moneen erilaiseen tarpeessin. Gesslein Vision M3 vaunujen mukana tulee pehmeä kantokassi, jonka poistamalla Vision M3 muuttuu kätevästi rattaiksi. Gesslein Vision M3 yhdistelmävaunu on kevyt ja helppo käsitellä, ja se on lisäksi vaivatonta saada kasaan.

Gesslein Vision M3 yhdistelmävaunun kääntyvä ja lukittava etupyörä takaa helpon ohjattavuuden monenlaisissa maastoissa. Lisäksi yhdistelmävaunun ilmakumipyörät takaavat pehmeän tuntuman vaunuissa matkustavalle lapselle. Paksu ja pehmustettu istuin lisää matkustusmukavuutta entisestään.

Gesslein Vision M3 yhdistelmävaunut – ominaisuuksia:

 • Istuinosa: kuomussa on kurkistusluukku, tuuletusta varten irrotettava takakuomu, putoamissuoja-verkko sekä tasku pienille tavaroille. Kuomussa myös vetoketju, jolla kuomua saa helposti ja kätevästi jatkettua antamaan paremman suojan lapselle. Neljään astentoon säädettävä selkänoja (istuma-asennosta makuuasentoon). Pehmustetut 5-pistevaljaat. Säädettävä jalkatuki. Hintaan kuuluu väriin sopiva jalkapeite.
 • Gesslein Loop: Gesslein Loop -pehmuste sisältää istuin- ja käsinojapehmusteet, päällisen kantokassille, pääntuen sekä koristekankaat pehmeään kantokassiin. Gesslein Loop -istuinpehmuste on valmistettu erityisestä cellpur-vaahtomuovista, joka sisältää Tencel®-kuitua. Kuitu soveltuu erinomaisesti kosteaan ja vaihtelevaan ilmastoon, eivätkä bakteerit viihdy siinä. Istuinpehmuste voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Gesslein Loop -istuinpehmusteen etupuoli on sileää kangasta ja kääntöpuoli ihanan pehmeää materiaalia.
 • Pehmeä kantokassi: tukeva pohja ja päädyissä lisäksi suojakaaret sekä sivuilla kiinnikkeet, joilla kantokassi pysyy tukevasti paikoillaan vaunuissa. Tehokkaasti suojaava, irroitettava tuulisuoja. Kevyt ja helppo kantaa. Vaunujen mukana tuleva Gesslein Loop -istuinpehmuste toimii kätevästi kantokassin patjana tuoden pehmeyttä, lämpöä ja lisämukavuutta vastasyntyneelle. Myöhemmin kantokassin voidaan helposti muuntaa lämpöpussiksi.
 • Pyörät: ilmakumipyörät. Etupyörä voidaan lukita.
 • Runko: heittoaisan voi kääntää helposti puolelta toiselle, esimerkiksi auringon, sateen tai tuulen suunnan mukaan ja aisan korkeuden voi säätää työntäjälle sopivaksi. Helppokäyttöinen käsijarru.

Gesslein Vision M3 yhdistelmävaunut – tekniset tiedot:

 • Mitat kokoontaitettuna: 33 x 63 x 95 cm
 • Istuinosa: 34 x 96 cm
 • Vaunun leveys: 60 cm
 • Työntöaisan korkeus: 96-110 cm
 • Paino: 13 kg
 • Soveltuvuus: 0 – 3+ vuotta (15 kg)

Katso lisää Gesslein yhdistelmävaunuista!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *