Gesslein F6 yhdistelmävaunut – uusi vaunukokonaisuus Gessleiniltä!

Gesslein F6 yhdistelmävaunut

Gesslein F6 yhdistelmävaunut – moderni ja monipuolinen! Gesslein F6 yhdistelmävaunut on varustettu muhkealla Gesslein Loop -istuinpehmusteella. Talvella ja kylminä päivinä istuinpehmuste lämmittää ja pitää kylmän loitolla. Gesslein Loop -istuinpehmuste toimii mainiosti myös kantokassin sisustana antamaan pehmeyttä, lämpöä ja lisämukavuutta. Gesslein F6 yhdistelmävaunuissa on kätevä ja helposti kääntyvä heittoaisa.

Gesslein F6 yhdistelmävaunut on varustettu kaksilla pyörillä: voit valita isot ja kiinteät etupyörät (halkaisija 30 cm) maasto- ja talvikäyttöön tai pienet, kääntyvät pyörät (halkaisija 21 cm) kaupunkikäyttöön. Yhdistelmävaunun monipuolisuutta lisää myös säädettävä työntöaisa sekä teleskooppi- että nappisäädöllä. Lisäksi Gesslein F6 yhdistelmävaunun istuinosan irroitus ja kääntäminen onnistuvat helposti ”Easy-Click”-ominaisuuden ansiosta.

Gesslein F6 yhdistelmävaunun runkoon on mahdollista kiinnittää Maxi-Cosi, CYBEX tai BRITAX -turvakaukalo lisävarusteena myytävien adapterien avulla.

Gesslein F6 yhdistelmävaunut – ominaisuuksia:

 • Istuinosa: kuomussa on kurkistusluukku, tuuletusta varten irrotettava takakuomu, putoamissuoja-verkko sekä tasku pienille tavaroille. Kuomussa myös vetoketju, jolla kuomua saa helposti ja kätevästi jatkettua antamaan paremman suojan lapselle. Neljään astentoon säädettävä selkänoja (istuma-asennosta makuuasentoon). Pehmustetut 5-pistevaljaat. Säädettävä jalkatuki. Hintaan kuuluu väriin sopiva jalkapeite.
 • Gesslein Loop: Gesslein Loop -pehmuste sisältää istuin- ja käsinojapehmusteet, päällisen kantokassille, pääntuen sekä koristekankaat pehmeään kantokassiin. Gesslein Loop -istuinpehmuste on valmistettu erityisestä cellpur-vaahtomuovista, joka sisältää Tencel®-kuitua. Kuitu soveltuu erinomaisesti kosteaan ja vaihtelevaan ilmastoon, eivätkä bakteerit viihdy siinä. Istuinpehmuste voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Gesslein Loop -istuinpehmusteen etupuoli on sileää kangasta ja kääntöpuoli ihanan pehmeää materiaalia.
 • Pehmeä kantokassi: tukeva pohja ja päädyissä lisäksi suojakaaret sekä sivuilla kiinnikkeet, joilla kantokassi pysyy tukevasti paikoillaan vaunuissa. Tehokkaasti suojaava, irroitettava tuulisuoja. Kevyt ja helppo kantaa. Vaunujen mukana tuleva Gesslein Loop -istuinpehmuste toimii kätevästi kantokassin patjana tuoden pehmeyttä, lämpöä ja lisämukavuutta vastasyntyneelle. Myöhemmin kantokassin voidaan helposti muuntaa lämpöpussiksi.
 • Pyörät: ilmakumipyörät takana. Eteen voit vaihtaa isot ilmakumipyörät tai pienet, kääntyvät ilmakennopyörät. Molemmat etupyörät sisältyvät hintaan.
 • Runko: heittoaisan voi kääntää helposti puolelta toiselle, esimerkiksi auringon, sateen tai tuulen suunnan mukaan ja aisan korkeuden voi säätää työntäjälle sopivaksi. Helppokäyttöinen käsijarru.

Gesslein F6 yhdistelmävaunut – tekniset tiedot:

 • Mitat kokoontaitettuna: 46 x 61 x 96 cm
 • Istuinosa: 34 x 96 cm
 • Vaunun leveys: 60 cm
 • Työntöaisan korkeus: 73-113 cm
 • Paino: 15 kg
 • Soveltuvuus: 0 – 3+ vuotta (15 kg)

Gesslein yhdistelmävaunut ja rattaat löydät täältä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *